GİRİŞİMCİLİKTE E-TİCARET EĞİTİMİ

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) desteği ile Konyaaltı Belediyesi’nin koordinatörlüğünü yürüttüğü Konyaaltı Kuluçka Merkezi Projesi kapsamında girişimcilere ve Belediye personeline  yönelik, ‘Girişimcilikte E-Ticaret Eğitimi’ düzenlendi.

Konyaaltı Belediyesi’nin koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Konyaaltı Kuluçka Merkezi Projesi kapsamında girişimcilere yönelik eğitimler devam ediyor. Konyaaltı Kuluçka Merkezi Projesi kapsamında 6 Mart Çarşamba günü Konyaaltı Belediyesi Ahmet Tunç salonunda “Girişimcilikte E-Ticaret” eğitimi gerçekleştirildi.

Konyaaltı Kuluçka Merkezi Projesi hizmetlerinin ve proje faaliyetlerinin de tanıtıldığı eğitim büyük ilgi gördü. Proje çerçevesinde düzenlenen eğitimde e-ticaret konusunda uzman eğitmen Kubilay DERYAL deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Deryal, E-Ticaret Nedir?, Web Sitesi Kurmak İçin Neler Gereklidir?, Dünya’da E-Ticaret gibi konulara değindi. Eğitim kapsamında ayrıca Eğitmen Deryal tarafından, katılımcıların reelde yaşadıkları sorunlara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.