Start a World Peace Teknoloji A.Ş

Start a World Peace Teknoloji A.Ş, bir teknoloji ve tasarım şirketidir.

Nihai hedefi, esasen bir başlangıç olarak gördüğü Dünya Barışını gerçekleştirmeye yönelik; bireyler/aralarındaki vatandaşlar arası diplomasi araçlarını, süreçlerini ve uygulamalarını tasarlamak ve geliştirmektir.

Bu bağlamda, mevcut durumda ana gelir kalemi olan danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra kendi uygulamalarını da geliştirmektedir. 

2023 yılının son aylarından itibaren, Konyaaltı Belediyesi Kuluçka Merkezi’nde RestOrder adında bir uygulama geliştirmekteyiz.

Geliştirme sürecini tasarım odaklı düşünerek ve mümkün olduğunca açık bir şekilde yürütüyoruz. Projemizin hem mevcut/ham halini, hem de yazılım geliştirmesini web sitemizde paylaştığımız topluluk kanalımız üzerinden katılımcı bir şekilde ilerletiyoruz.

RestOrder aracılığıyla, mekanlarla tüketiciler arasında yeni bir sipariş deneyimi yanı sıra sürdürülebilir tüketim ve üretim yöntemleri hayal ediyor ve uyguluyoruz.

Minimum sipariş tutarı uygulanan senaryolarda, tüketicinin sepetine yeni ürün eklemeye zorlanmaksızın ödeme işlemini tamamlayabilmesini sağlamayı hedefliyoruz.

İkinci siparişten itibaren devreye girecek bu özellik, minimum tutara ulaşmak için kalan miktar kadar mekanla arasında bir kumbara oluşturacaktır. 

Uzun vadeli bir müşteri-mekan ilişkisinin başlangıcı olarak konumlandırmak istediğimiz platformumuzun tüketicilere, küçük ve orta ölçekli işletmelere ve sıfır atık hedeflerimize ulaşmada faydalı olmasını diliyoruz.

Orta vadede, RestOrder’da para ve zaman (dakika) için ayrı kumbaralar bulunacak ve dakikalar aracılığıyla, bu uygulamaya kardeş olarak geliştirmekte olduğumuz newnew.media üzerindeki bu mekan üzerindeki sanatsal içeriğe erişim sağlanacaktır.

Takım:
Abbas Tolgay Yılmaz (kurucu, çözüm mimarı, sanatçı)

Yaşar Kantarcı (full-stack web & mobile yazılım geliştirici, öğrenci)

Berk Şamiloğlu (full-stack web yazılım geliştirici, öğrenci)



İletişim:

tolgay@stateful.art

https://www.stateful.art


Hayallerinizi gerçekleştirmenin tam zamanı !