Girişimcilerimiz

Konyaaltı Kuluçka Merkezi Girişimcileri:

Girişimcilerimiz

2019 yılında hizmetlerine başlayan AMZSELL Amazon Danışmanlık Şirketi e-ticaretin avantajlarını müşterileri ile paylaşmayı amaçlamaktadır. Amazon e-ticaret iş modelleriyle kazanç sağlama hedefini her geçen gün daha iyi bir seviyeye getirmek için adımlarını atmaktadır.

Çocukça Şeyler öncelikle Antalya sonrasında Türkiye geneli vizyonu ile çocuk alanında hizmet veren kar amacı güden kurum ve kuruluşlar ve kar amacı gütmeyen kuruluşları da içinde barındıracak şekilde  stratejileri olan ( üyelik aidatı ile finansını sağlayacak) bir marketspace platformdur.

GEMEL LOGO

GEMEL

ŞENOL DEMİRCİ

Antalya için  “Denizcilik Sektörü”  mihenk taşlarından biri olan Gemel Marine Teknik Şti. 1983 yılında Antalya’da kurulmuş bir şirkettir. Uzmanlık alanı ‘Gemi elektroniği ve haberleşme sistemleri kurulum ve servis hizmetleri’dir. 

Nina Tseplyaeva

Kamyoo.net – iş makineleri sahiplerinin veya ustaların reklam verebileceği bir pazar yeridir. Bu platform, insanların gerekli inşaat ekipmanlarını kiralamasına yardımcı oluyor veya iş makinelerinin boşta durmaması için ekipmanları kiralama fırsatı veriyor.

Pikaz Games, bilgisayar oyunları konusunda tutkulu ve yenilikci bir firma olarak karşınızda! Topluluğumuz, oyun severleri bir araya getirip dinamik, samimi bir etkileşim ortamı sunuyor. Oyuncuların fikirlerine ve beklentilerine değer vererek, onların katılımıyla oyunlarımızı geliştirmeyi hedefliyoruz.

Nihai hedefi, esasen bir başlangıç olarak gördüğü Dünya Barışını gerçekleştirmeye yönelik; bireyler/aralarındaki vatandaşlar arası diplomasi araçlarını, süreçlerini ve uygulamalarını tasarlamak ve geliştirmektir.

Yusuf Albayrak

Türkiye’nin her yerindeki üniforma üreticilerini ve işletmeleri bir araya getiren pazaryeridir.

Teknoloji ve inovasyon, gelecek vizyonumuzun temel taşlarıdır. Gelişmiş dijital altyapımız sayesinde, kullanıcılarımıza hızlı, güvenilir ve kolay bir alışveriş deneyimi sunuyoruz.

Hayallerinizi gerçekleştirmenin tam zamanı !